Recensies

Heeft u ook een fijn verblijf bij Hosta Appartementen gehad en wilt u dit delen met toekomstige gasten, mail dan naar info@hosta-appartementen.nl


19 oktober 2015

Beste mensen,
Na een kort verblijf in Hosta-Appartementen zit ik weer lekker in het koude  Nederland m.n Almere. Het was een leuke ervaring om er te verblijven: de sfeer, klantvriendelijkheid, gastvrijheid, mooie, nette en verzorgde uitstraling. Dank dat ik na 8 jaar weer eens van de echte hartelijkheid van de Surinamer mocht proeven, de front desk, housekeeping and staff Het zal niet aan mij liggen als er geen nieuwe gaste/ toeristen komen.
Aan mijn vriend, manager Helmud en co-workers thank you !
31 augustus 2015

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in Suriname en in het bijzonder ook van onze overnachtingen in Hosta Appartementen. De kamers waren ruim, zelfs met de extra bedden, en het personeel ontzettend vriendelijk. We hebben ook genoten van de heerlijke maaltijden van Annie. 
De ligging van Hosta was voor ons perfect: dichtbij het centrum en onze repetitieruimte. Op het dakterras konden onze orkestleden 's avonds nog gezellig samenzijn zonder de overige hotelgasten tot last te zijn. Het zwembad was heerlijk verkoelend na een lange repetitie of intensief concert. 
We zijn ontzettend tevreden over Hosta Appartementen!
 
Jacolien de Nooij
manager Haydn Jeugd Strijkorkest

Hosta Appartementen N.V.

Keizerstraat 101 - 103
Paramaribo, SURINAME
T: 0597 424 691
info@hosta-appartementen.nl